Boek nu je pieten aan huis!

Informatie

Pieten aan huis!

Hi, wat leuk dat je interesse hebt om deze twee knotsgekke pieten op bezoek te laten komen. Vier je Sinterklaas met het gezin, familie of vrienden? Wij zorgen dat het voor de kinderen (maar ook voor de ouders, opa’s en oma’s en andere volwassenen) onvergetelijk wordt. We komen met alle liefde bij jullie binnen om een zak met cadeaus af te geven, een kort praatje met de kinderen te maken of om pepernoten rond te strooien. Alles is mogelijk! Hieronder vind je de praktische informatie en kan je direct jouw aanvraag indienen.

 

Aanbod 1, 2, 3, 4 en 5 december

Op 1, 2, 3, 4 en 5 december scheuren wij de buurt door (omgeving Harreveld, Lichtenvoorde, Zieuwent, etc.) om alle lieve kinderen een bezoekje te brengen. Een huisbezoek duurt 15 minuten, daarna moeten we snel weer verder om iedereen blij te kunnen maken.

 

Kosten

Een huisbezoek van 15 minuten kost € 30. Je ontvangt van ons vooraf een Tikkie om de betaling te voldoen.

 

Andere wensen?

Heb je een bedrijf, school, marktkraam of andere instelling? En ben je nog op zoek naar twee leuke pieten? We zijn heel flexibel en kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Dus voor iedereen geldt (niet alleen zakelijk): een andere datum, tijdstip, locatie of langere tijdsduur. Alles is bespreekbaar. We maken passende tijd- en prijsafspraken. Stuur ons gerust een bericht.

 

Doe een aanvraag!

Via onderstaand formulier kan je jouw wensen met ons delen. De aanvraag is onder voorbehoud en pas definitief als je van ons een reserveringsbevestiging per mail hebt ontvangen. Deel zoveel mogelijk info van de kinderen in het berichtvak van het inschrijfformulier, zodat wij hier op in kunnen spelen. 

 

Extra: gepersonaliseerd pietenmutsje

Mogen wij de kinderen een gepersonaliseerd pietenmutsje cadeau doen bij het huisbezoek? Kosten zijn € 4,95 per mutsje. Keuze uit kleuren roze, groen en blauw. Laat het ons weten via het formulier. Bestellen is mogelijk tot 25 november 2023. 

 

Mogen we jullie Sinterklaasfeest compleet maken? Wij kijken er naar uit.

 

Liefs de pieten

 

Inschrijfformulier